Vzw Victor organiseert: Frederik

De voorbije twee jaar organiseerden we met onze dienst een filmvoorstelling ten voordele van onze werking. Dit jaar wilden we, gezien ons vijfjarig bestaan als autonome vzw, iets speciaals! Daarom organiseren we op woensdag 20 februari 2013 een toneelvoorstelling in De Leest in Izegem, gevolgd door een verzorgde receptie.

Op onze vorige benefiet (2011) hebben we Mathias Sercu mogen benoemen als peter van onze organisatie. De Spelerij, het toneelgezelschap van Mathias Sercu heeft een prachtige toneelvoorstelling gemaakt over 2 personen met autisme: FREDERIK. Dit stuk heeft in het najaar van 2011 enkele zalen aangedaan. Waar ze kwamen, was het onmiddellijk uitverkocht.

Over Frederik:
Frederik heeft beslist. Hij woont niet waar hij wil wonen.
Werkt niet waar hij wil werken. Eet niet wat hij wil eten.
Ze bedoelen het goed, dat weet hij wel, maar vanaf nu zal het anders zijn.
We leven tenslotte in een vrij land waar iedereen mag gaan en staan waar hij of zij wil.
Dus Frederik gaat weg. Linda zal dat wel begrijpen.
En Bart gaat met hem mee.
Niet dat Frederik daar om vroeg.
We leven tenslotte in een vrij land waar iedereen mag gaan en staan waar hij of zij wil.
Dus Bart gaat met hem mee.

'Frederik' is het ontroerende en grappige verhaal van twee bijzondere mensen met autisme op zoek naar wat ze zelf willen.
Een roadmovie te voet op het toneel
(Bron: www.despelerij.be)

Willen jullie graag aanwezig zijn op deze benefiet? Een inkomkaart kost 20euro per stuk. Een pakketje van 8 inkomkaarten kost 150euro.

Willen jullie onze dienst op een andere manier steunen? Dat kan! Wij verkopen ook steunbalpennen van vzw Victor, alsook kaartjes ontworpen door kinderen en jongeren met autisme. De balpennen kosten 2euro per stuk, de kaartjes 1euro per stuk. Zowel tickets, balpennen als kaartjes zijn verkrijgbaar op de dienst. Tickets kunnen ook via overschrijving besteld worden; stuur hiervoor een mailtje naar sarah@vzwvictor.be en zij zal je vertellen hoe je de kaarten kan bestellen.

Onze-Lieve-Vrouwemarkt 6, 8800 Roeselare

051 25 25 28 > info@vzwvictor.be

bank: BE79 0015 4169 2233

ondernemingsnummer: BE 0894.111.455

© vzw Victor 2021 • Privacy
Erkend en gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap